Praktisch

Afspraak maken?

Behandelingen in de praktijk en huisbezoeken gebeuren uitsluitend op afspraak. Deze kan u online of telefonisch maken op het nummer 0499 78 63 84.

Indien er telefonisch niet onmiddellijk opgenomen wordt, kan u een boodschap achterlaten op de voicemail met vermelding van uw naam en telefoonnummer. Hierna zal er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.

Voor aanvullende vragen of meer informatie kan u bovenstaand nummer bellen of mailen naar info@kinevanackere.be

Indien u niet aanwezig kan zijn op uw afspraak, dient u ten laatste 24 uur op voorhand telefonisch te annuleren. Zo kan een vrijgekomen plaats nog door een andere patiënt(e) worden ingenomen. Indien er niet of laattijdig wordt afgemeld, zal de behandeling alsnog worden aangerekend.

Wat mag u verwachten op de eerste afspraak? De eerste sessie neemt doorgaans een uur in beslag en omvat onder andere een administratief gedeelte.

Wat brengt u mee?

  • Identiteitskaart
  • Geldig voorschrift van de arts
  • Klevertje van het ziekenfonds
  • Verslagen van artsen / medische beeldvorming
  • Gemakkelijke of sportkledij

Indien u reeds kinesitherapeuthische behandelingen heeft gekregen bij een collega, gelieve dit steeds te melden en de eventuele administratie hieromtrent mee te nemen. Na dit administratief gedeelte volgt een intakegesprek en klinisch onderzoek om uw klacht(en) in kaart te brengen. Hieruit wordt dan een behandelingsplan opgesteld.

Hoe kan u betalen?

De betaling gebeurt bij voorkeur via payconiq of cash. Indien dit niet mogelijk is kan een overschrijving meegegeven worden. Deze dient binnen de 14 dagen te gebeuren.

De sessies worden per beurt afgerekend bij een courante pathologie. Bij een langere revalidatie kan er om de 5 à 10 beurten worden afgerekend.

Het getuigschrift voor de mutualiteit wordt na 5 à 10 beurten meegegeven.

Tarieven & terugbetaling

De praktijk is gedeconventioneerd.